Tilbage til webshop

   Hurtig levering : Fri fragt over 599 DKK -  AFHETNING I ODENSE

Sall Distillery - Første Sind (Økologisk Gin)

349,00 kr.

Bag ginserien Syv Sind Gin står de syv gutter fra Sall Whisky Distillery. Det er small batch gin, fremstillet på 100 liters kobberkedler med de bedste økologiske råvarer. Første Sind, som udkom da destilleriet åbnede i 2018, er 100% økologisk og dens smagsgivere består af enebær, korianderfrø, angelikarod, citronskal, kamilleblomst, kardemomme og havtorn. Det er Syv Sinds bud på en helt traditionel Dry Gin med fokus på enebær og citronskal. Perfekt til en klassisk GT.

Ginnen er destilleret meget langsommeligt og ikke koldfiltreret, for at bibeholde så mange æteriske olier og dermed smag og tekstur. Ginnen opaliserer derfor let når den er kold eller blandes med isterninger og tonic. Grafikken er silketrykt på flasken i hånden med en ramme, en gummispartel og glasmaling, for at give hver en flaske sit helt eget unikke præg og undgå plastic og maling.

Om Sall Whisky og Syv Sind Gin

Syv smagsgivere. Syv gutter. Syv Sind.  Vores forskellige sind, vores væremåder og karakterer bliver destilleret til en helt unik spiritus. Altid håndlavet og altid økologisk. Vi omfavner hinanden styrker og svagheder, som gør at Syv Sind for os er en forudsætning for at skabe sammen. En tvivl, som skal udforskes. En apori, der skal granskes.

Vi destillerer selv vores gin og arbejder med hænderne i alle processerne, lige fra produktion til det sidste håndlavede og unikke silketryk, der pryder flasken. Vi byggede sågar selv bygningen, der huser destilleriet.

Ginnen destilleres så langsomt, at tiden ind imellem næsten går i stå. De gode æteriske olier skal med. Med noget så simpelt som en ramme og maling trykker Syv Sind selv motivet med silketryk på flaskerne. Hver flaske er derfor unik og selvfølgelig nummereret i hånden. Hver enkelt flaske får dermed noget unikt med sig fra destilleriet – en lille flig af dets sjæl inden den forlader destilleriet.


Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB FOR OVER 599kr.