Tilbage til webshop

   Hurtig levering : Fri fragt over 599 DKK -  AFHETNING I ODENSE

Sall Distillery - Tredje Sind (Økologisk Gin)

369,00 kr.
  • Alc. 47 % / 50 cl.
  • Produceret i Danmark
  • Økologisk

Tredje Sind fra Syv Sind Gin er 100% økologisk og dens smagsgivere består af enebær, korianderfrø, angelikarod, sichuanpeber, lynghonning fra Nationalpark Thy, rosmarin og grapeskal. Tredje Sind er mere floral end de øvrige ”Sind” og ud over den spændende sechuan-peber indeholder den økologisk lynghonning fra Nationalpark Thy.  Ginnen er stærk på noter af grape, da der både er destilleret grapeskal men også Sichuanpeberen giver en lækker og potent citrusnote. Sammen med de gode olier fra rosmarin og enebær er Tredje Sind en virkelig unik og luksuriøs gin. Fungerer smukt i en Royal Clover Club, Gin Fizz og giver generelt et fantastisk bidrag til de fleste gincocktails. Ginnen er 100% økologisk – også honningen. Ginnen er ikke koldfiltreret, da det fjerner de gode æteriske olier og dermed smag og tekstur. Ginnen opaliserer derfor let når den er kold eller blandes med isterninger eller tonic. Motivet er silketrykt på flasken i hånden med en ramme, spartel og maling.

Om Sall Whisky og Syv Sind Gin

Syv smagsgivere. Syv gutter. Syv Sind.  Vores forskellige sind, vores væremåder og karakterer bliver destilleret til en helt unik spiritus. Altid håndlavet og altid økologisk. Vi omfavner hinanden styrker og svagheder. Syv Sind er for os en forudsætning for at skabe sammen. En tvivl, som skal udforskes. En apori, der skal granskes.

Vi destillerer selv vores gin og arbejder med hænderne i alle processerne, lige fra produktion til det sidste håndlavede og unikke silketryk, der pryder flasken. Faktisk byggede vi selv bygningen, der huser destilleriet.

Ginnen destilleres så langsomt, at tiden ind imellem næsten går i stå. De gode æteriske olier skal med. Med noget så simpelt som en ramme og maling trykker Syv Sind selv motivet med silketryk på flaskerne. Hver flaske er derfor unik og selvfølgelig nummereret i hånden. Hver enkelt flaske får dermed noget unikt med sig fra destilleriet – en lille flig af dets sjæl inden den forlader destilleriet.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB FOR OVER 599kr.