Tilbage til webshop

   Hurtig levering : Fri fragt over 599 DKK -  AFHETNING I ODENSE

Vermouth Moderne

199,00 kr.
  • Produceret af Den Klodsede Bjørn
  • Hvid vermouth
  • 75 cl / 17,5 % alc

Alle elsker den, og siden dens introduktion i september 2021, er den føjet ud i hele landet. Den Klodsede Bjørn, med Naja og Frederik i spidsen, laver denne vermouth i samarbejde Heiko Hoos. Den er lavet i sydtyskland på Gewürztraminer- og Muskatellerdruen, der kommer fra hans fætters vingård. Smagen er fænomenal og den første smager altid af en mere. Vermouth Moderne er både frisk, syrlig, og sød, og så er det krydret med citrus, citron verbena, enebær, korianderfrø og kardemomme. Stilen er italiensk grundet dens sødme og krydrede smag.

Man dufter tydeligt de druer, som den er lavet på, og samtidig får man klare noter at grapefrugt grundet det heftige indhold af citrusfrugter. Det minder om en blanding af det mexicanske og marokkanske køkken med citrus og tørre urter. Derudover kan der forekomme vinkrystaller i bunden. Det er et kvalitetstegn, da vinen er meget mineralholdig

Den kan nærmest blandes med alle typer alkohol til at lave manhattan-, martinez-, martini-lignende cocktails: gin, pisco, tequila, vodka, mezcal, mm… Drik den i cocktails eller helt simpelt med isterninger og en skive appelsin. Eller som en simpel highball med tonic eller grapesoda.


Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB FOR OVER 599kr.